Треньорът на Барселона Шави не вижда проблем с назначението на

...
Треньорът на Барселона Шави не вижда проблем с назначението на
Коментари Харесай

Шави: Винаги казвам на играчите да забравят за съдията

Треньорът на Барселона Шави не вижда проблем с назначението на рефера Хил Мансано за четвъртфиналния мач на Барселона за Купата на Краля с Реал Сосиедад.

Мансано сподели червен картон на Роберт Левандовски, когато Барса се изправи против Осасуна в Ла Лига през ноември, а по-късно разказа непристоен жест в отчета си за мача, изработен от полския нападател, когато напусна терена, което донесе наказване на Левандовски за три мача.

" Няма проблем. Това не би трябвало да има значение ", сподели Шави пред кореспонденти във вторник.

" Надяваме се да стане прелестен мач. Роберт е експерт. Винаги споделям на играчите да не помнят за съдията. Това е нещо, което не можем да направляваме и не би трябвало да въздейства на настроението ни ", добави треньорът.

След успеха си с 1:0 в лигата против Хетафе в неделя, Барса към момента е позволила единствено шест гола в своите 17 мача в Ла Лига и Шави отдаде заслугата на вратаря Марк-Андре тер Щеген.

" Марк е на грандиозно равнище. Напомня ми за Тер Стеген от първата му година. Той ни дава доста и прави разликата за нас. Отдаваме значение и на играта в защита. Работим върху нея и в този случай тя носи плодове в шампионата ", сподели Шави.

Шави не чака Франк Кесие да напусне клуба тази зима.

" В нито един миг не съм гледал на Кеси като напускащ. Той дава доста други възможности в нашата игра ", сподели Шави.
 Барселона няма да има входящи прехвърляния тази зима
Барселона няма да има входящи прехвърляния тази зима

Заради финансовия феърплей
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР