Треньорът на Барселона Шави Ернандес коментира равенството 2:2 при гостуването

...
Треньорът на Барселона Шави Ернандес коментира равенството 2:2 при гостуването
Коментари Харесай

Шави: Съперникът повеждаше на два пъти след наши грешки

Треньорът на Барселона Шави Ернандес разяснява равенството 2:2 при гостуването на Майорка. Специалистът не беше по никакъв начин удовлетворен от грешките на своя тим, които костваха загубата на точки. 

“Основният проблем беше, че противникът на два пъти повеждаше след наши неточности. И това се случи в интервали от дуела, в които играехме добре. Такива неточности не би трябвало да се позволяват, изключително в напрегнати и равностойни мачове. Имахме много положения, само че ги пропуснахме. Със сигурност не сме удовлетворени от равенството ”, установи Шави. 

“Трябва да сме внимателни с Ламин Ямал. Той дава доста на тима, макар че е млад, само че е значимо да сме деликатни. След като изравнихме, поехме контрола над мача. Създадохме 1-2 чисти положения. Като цяло имахме задоволително благоприятни условия да поведем още до почивката, само че нова неточност ни създадем големи проблеми. Затова и не победихме ”, продължи треньорът на Барса.

“Трябва да подобрим играта си в отбрана. Миналата година действахме по-стабилно. Днес не се представихме зле, само че грешките в отбранителен проект ни костваха две точки ”, сподели още Шави. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР