Треньорът на Барселона Чави Ернандес призна, че му е трудно

...
Треньорът на Барселона Чави Ернандес призна, че му е трудно
Коментари Харесай

Чави: Реал бе по-добрият отбор, нямаме извинение

Треньорът на Барселона Чави Ернандес призна, че му е мъчно да преглътне загубата с 0:4 от Реал Мадрид на 1/2-финала за Купата на Краля. Според него тимът му не се е възползвал от своите моменти и е бил осъден за това.

" Когато играят толкоз равностойни тимове, би трябвало да използваш своите благоприятни условия. Ние не направихме това през първото полувреме, а те го сториха през второто. Те бяха по-добрият тим, нямаме опрощение. Трудно ще преглътнем тази загуба. Вторият гол ни нарани неприятно, дузпата също. Това са дребните елементи. Не използвахме възможностите си. Още преди мача споделих, че Реал си остава любимец. Все отново те са спечелилият в Шампионската лига ", съобщи Чави.
 Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал
" Борихме се до самия край. През първото полувреме стояхме добре, само че както към този момент споделих, футболът се взема решение от значимите моменти, а ние не се възползвахме от тях. Разочаровани сме, че няма да играем на финала, само че би трябвало да покажем почитание към Реал Мадрид ", добави наставникът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР