Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне беше изключително щастлив след

...
Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне беше изключително щастлив след
Коментари Харесай

Симеоне: Публиката ни помогна да отстраним Интер

Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне беше извънредно благополучен след класирането на тима му за четвъртфиналите в Шампионска лига. " Дюшекчиите " се постановиха над " нерадзурите " след осъществяване на дузпи. 

" Възхищавам се на нашите почитатели - посрещането, което ни направиха през днешния ден, още от самото ни идване на стадиона, беше доста прочувствено. Преди това бяхме изиграли неприятен мач против Кадис, тъй че се пробвах да убедя играчите си, че те не би трябвало да чакат огромна поддръжка от трибуните, а би трябвало да се раздадат, с цел да си я заслужат ", съобщи Симеоне.

" Нашите последователи имат голямо въздействие на нашия стадион. Целият свят може да види това. Публиката оказа помощ на играчите да израстнат през днешния ден против този необикновен противник. Коке остави сърцето си на терена, Гризман не спря да тича до момента в който към този момент не можеше да помръдне, Мемфис влезе от пейката и потвърди, че в действителност сме имали потребност от него. Това бе нужно, с цел да успеем. Да бъдем измежду най-хубавите осем може да звучи елементарно, само че не е ", добави аржентинецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР