Треньорът на Арда Николай Киров говори след победата на неговия

...
Треньорът на Арда Николай Киров говори след победата на неговия
Коментари Харесай

Николай Киров коментира дали е готов да поеме Левски

Треньорът на Арда Николай Киров приказва след успеха на неговия Арда с 2:0 като посетител на Левски в мач от третия кръг на футболното състезание. По този метод " сините " остават твърдо на последно място в класирането. 

" Всяка една победа е сложна. Доволен съм от тима през по-голямата част от дуела. Бяхме съсредоточени и дисциплинирани в отбрана. Пропукахме се в няклко обстановки през второто полувреме, само че мисля, че можехме да доразвием още офанзиви през втората част, тъй като съперникът имаше свободни пространства в неговата половина. Трябва ни повече самочувствие. Играчите би трябвало да го натрупат по време на мачовете като се показват добре и то да им оказва помощ, с цел да можем да вкараме трети гол и да се успокоят нещата “, сподели Николай Киров.

Треньорът на Арда разяснява и второто полувреме, в което Левски се опита да натисне Арда в търсене на връщане в мача. " Най-вероятно съперникът ни понатисна. Левски вкара повече офанзивни футболисти през втората част и обикновено ни притинсна. Трябваше да използваме свободните пространства в неговата част от терена и да развием още някоя контраофанзива. В присъединяване ни в Европа беше тъкмо противоположното. Противниците ни се възползваха от всяка наша неточност. Трябва да работим в този аспект и да се възползваме от грешките на противиника “, съпостави треньорът на Арда мачовете в Европа с тези в българското състезание.

Николай Киров съобщи и какво желае да реализира тимът му през новия сезон: „ Това е нашето предпочитание. Да се представим добре, както през предишния въпрос. Дай Боже да реализираме повече “.

" Не е коректно  да разясня тази тематика, тъй като най-малко до другото лято имам контракт с Арда и би трябвало да се съсредоточвам на работата си в Арда ", разяснява той това, че почитателите на Левски желаеха точно него за нов треньор на „ сините “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР