Треньорът на Арда Николай Киров даде пресконференция, на която говори

...
Треньорът на Арда Николай Киров даде пресконференция, на която говори
Коментари Харесай

Николай Киров разкри как противодейства на ЦСКА на финала

Треньорът на Арда Николай Киров даде конференция, на която приказва преди финала за Купата на България против ЦСКА. Двубоят е от 19:30 часа на Националния стадион на следващия ден.

" Надявам се, че сме подготвени за мача. Арда е от младите клубове във висшия ни ешелон и е хубаво, че толкоз скоро, откогато се състезава в елитната ни група, съумя да стигне край. Нормално е настроението да е приповдигнато, виждам го при състезателите. Трябва да съумеем да концентрираме играчите, финалите се печелят от по-концентрираните. Бил съм и от двете страни на тези финали, по тази причина споделям, че в тези дуели няма любимци “, съобщи Белия.

„ Имаме много състезатели в състава, които са печелили трофея, мисля си, че този опит е потребен. Важното е финалът да бъде печеливш за Арда, а в персонален проект няма значение. Има няколко трофея в музея на Арда, уповавам се те да се умножат. На 100% сме здрави, въпросът е на терена по какъв начин ще се усещат футболистите, по тази причина още не сме решили в какъв тип ще бъдем на следващия ден.

Анализираме сме много нашия противник - като всеки тим има мощни и слаби страни. Целим да се възползваме от слабите им страни и да им попречим да покажат своите мощни. Тренираме всяка опция, която дава финалът. Арда ще има последователи на следващия ден, несъмнено, броя няма да е такава като на нашия съперник, само че те са потвърдили, че са много правилни и ще бъдат с нас ", приключи някогашният вратар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР