Треньорът Карло Анчелоти е доволен от представянето на Реал Мадрид

...
Треньорът Карло Анчелоти е доволен от представянето на Реал Мадрид
Коментари Харесай

Анчелоти: Имахме проблем с контрола на топката

Треньорът Карло Анчелоти е удовлетворен от представянето на Реал Мадрид при триумфа с 2:1 като посетител против Брага в груповата фаза на Шампионската лига. " Белите " са с три следващи триумфа и към този момент умерено гледат съм идната фаза на шампионата. Италианският експерт внесе изясненост към обстановката с Джуд Белингам, който осъществя едно от попаденията в интерес на 14-кратния първенец на Европа, само че беше сменен от Лукас в 89-ата минута.

" Мислех си, че направляваме всичко на терена преди техния гол. След това нещата малко се трансформираха, изключително в динамичността. Имахме малко проблем с контрола на топката сред линиите, само че успяхме да се оправим в защита, макар че съперникът атакуваше с доста футболисти ", съобщи треньорът на Реал Мадрид пред медиите след дуела в Португалия. 

" Белингам има дребен проблем, не е нещо съществено. Чувства се изтощен, както всички останали ", добави експертът.    

Той е извънредно удовлетворен от представянето на Реал Мадрид в отбрана против атакуващия жанр на Брага.

" Пострадахме малко през второто полувреме, само че изцяло играхме добре в защита. Блокирахме техните удари преди почивката. Запазихме духа в нашата половина в моментите, в които те губеха топката, само че незабавно се пробваха да си я върнат ", добави Анчелоти. 

Родриго означи първия гол за Реал Мадрид, а с две асистенции в мача се отличи Винисиус Жуниор. 

" Представихме се на равнище и това е най-важното. Играта ни в отбрана беше мощна. Успяхме да се възстановим добре след някои не изключително мощни дуели за нас. Успехът в този момент е извънредно значим за нас. Трябва да преминем в идната фаза на шампионата с убеденост. Искаме да печелим всеки един мач ", сподели бразилският национал Винисиус, представен от формалния уебсайт на УЕФА. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР