Треньор №1 на България за ХХ век Димитър Пенев бе

...
Треньор №1 на България за ХХ век Димитър Пенев бе
Коментари Харесай

Димитър Пенев: Саша Илич се справи добре тази година

Треньор №1 на България за ХХ век Димитър Пенев бе посетител в подкаста на " Господари на Ефира " - " Фенкаст ", с водещ Йордан Георгиев. Легендарният бранител и ментор на ЦСКА и националния тим разяснява настоящите тематики в българския футбол и на " Армията ".

" Нямам нищо срещу чужденците, само че много отворихме вратите. А сдружения, които през годините създаваха подготвени юноши за първите тимове като ЦСКА, Левски, Локомотив (Сф), към този момент не го вършат. Нещо през годините объркахме схемата. Клубовете доста елементарно се доверяват на мениджърите, които им водят чужденци.
 ЦСКА ще организира първа подготовка за новия сезон
ЦСКА ще организира първа подготовка за новия сезон

Тя ще се състои на клубната база в Панчарево

И идват нападатели, които не вършат голове, и бранители, които се включват в офанзива и не си пазят вратата. Не се меся на треньори и ръководители, просто споделям какво виждам като непряк наблюдаващ ", съобщи в типичния си жанр Стратега. Той приказва и за изпуснатата от ЦСКА в последните кръгове шампионска купа на България:

" Имахме шанса, само че към момента някои от футболистите не могат да схванат и може би да отговорят на условията, на огромната история на този клуб. Вложиха се момчетата, само че не бяха изцяло подготвени да изкарат шампионата. И по тази причина най-после останахме втори ".

" Знам какво му е на Саша Илич, защото и аз при започване на треньорската ми кариера съм работил в други страни (б.р. - сред 1983 и 1985 година в Кувейт). Мисля, че той се оправи добре тази година, само че му липсваше малко футболен материал. Ако го имаше, можеше да се показа и още по-добре ", безапелационен бе Димитър Пенев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР