ТРЕНТЪН, Ню Джърси (AP) — Американският сенатор от Пенсилвания Джон

...
ТРЕНТЪН, Ню Джърси (AP) — Американският сенатор от Пенсилвания Джон
Коментари Харесай

Фетерман подкрепя Анди Ким, докато демократите се борят да запазят мястото на Менендес в Сената в Ню Джърси

ТРЕНТЪН, Ню Джърси (AP) — Американският сенатор от Пенсилвания Джон Фетерман поддържа конгресмена Анди Ким в кандидатурата на конгресмена да завоюва оспорвани първоначални избори за Място в Сената на Ню Джърси, до момента в който демократите се пробват да изтласкат обвинявания сенатор Боб Менендес от поста.

Фетерман беше ранен последовател на призоваването за отстраняването на Менендес от Конгреса, откакто федералните прокурори упрекнаха Менендес, брачната половинка му и бизнес сътрудници в взимане на подкупи в брой и златни кюлчета в подмяна на подкрепяне на държавното управление на Египет - и, в по-късен обвинителен акт, също и на Катар.

Менендес и другите обвинени се признаха за почтени и сенаторът се закле да борете се с обвиняванията. За разлика от първия път, когато беше упрекнат – обвинявания, които в последна сметка доведоха до възбрана на правосъдните заседатели през 2017 година – Менендес загуби поддръжка в границите на Демократическата партия в родния си щат, където въздействието му в миналото беше на практика неоспори...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР