Тренировъчният процес и възстановяването в ЦСКА 1948 са по немски

...
Тренировъчният процес и възстановяването в ЦСКА 1948 са по немски
Коментари Харесай

Бастунов: В ЦСКА 1948 се работи по немски модел

Тренировъчният развой и възобновяване в ЦСКА 1948 са по немски модел, разкри атакуващият халф на новака в efbet Лига Ангел Бастунов.

" Красимир Балъков е един от най-големите футболисти на България. Има извънредно богат опит по терените - и у нас, и в чужбина. Не единствено като футболист, само че и като треньор. За мен е чест да работя с Красимир Балъков. Да, той има някои характерни условия, само че не желая да ги разгадавам. Ще кажа единствено, че като подготвителен развой, подготовка и възобновяване сме по немски модел ", изясни Бастунов пред България през днешния ден.

Той е безапелационен, че пред тима няма сложени цели.

" Ние сме нов тим. Бяха взети доста играчи, включително съм и аз. Треньорът също е нов. Трябва ни време, с цел да се обиграем. Да се нагодим и към неговите условия. Нямаме съответни цели. Играем мач за мач, като задачата е да израстваме с всеки идващ и да се развиваме. Апетитът идва с яденето. С всяко положително показване е обикновено да гледаме към по-предните места. Вярвам, че загубата от Лудогорец няма да ни разклати ", сподели още Бастунов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР