Травмите на най-добре представящите се през този сезон български биатлонисти

...
Травмите на най-добре представящите се през този сезон български биатлонисти
Коментари Харесай

Травмите на Милена и Владо отшумяват

Травмите на най-добре представящите се през този сезон български биатлонисти Милена Тодорова и Владимир Илиев отшумяват, осведоми “24 часа”.

Двамата дружно с останалите национали са на лагер в италианския зимен център Риднаун преди международното състезание, което започва на 10 февруари в Поклюка (Слвн).

“При мен се получи инфектиране в дясното коляно. Предвид съвсем цялостното обездвижване по време на карантината поради ковид беше обикновено да се стигне до проблеми. Очаквам в края на седмицата към този момент да упражнявам нормално”, съобщи Владо по телефона от Италия.

Заради контузията 33-годишният троянец напусна прибързано европейското състезание, с цел да не се стига до затруднения. Въпреки нейния проблем Милена приключи континенталния шампионат и по-късно се причисли към тима в Риднаун. Нашите поемат към Поклюка в понеделник.

“Като минат първите стартове на международното, ще забележим по какъв начин ни се е отразила карантината”, сподели още Илиев. Заради нея българските биатлонисти пропуснаха последните 2 кръга за международната купа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР