Травмата е измамният код към интернет славата. Публикувайте обляно в

...
Травмата е измамният код към интернет славата. Публикувайте обляно в
Коментари Харесай

Цифровите отпечатъци никога не се отмиват

Травмата е лъжливият код към интернет славата. Публикувайте обляно в сълзи видео, което разказва в детайли най-лошия миг от живота ви, и гледайте по какъв начин изгледите се усилват.

Мрачни самопризнания на тъга и позор се популяризират необятно онлайн. Гледал съм непознати да изясняват детайлностите за тяхното фамилно отчуждение, малтретиране и пристрастяване. Учителите по йога, които настояват, че контузията се съхранява в бедрата, демонстрират разтягания, които съгласно тях ще я освободят. Мнозина повтарят концепцията, че контузията може да бъде излекувана единствено с цялостна искреност.

Ако плакатите в миналото съжаляват, че са споделили тези видеоклипове, това е доста неприятно. Интернет е вечно. След като наличието стане вирусно, е мъчно да се изтрие изцяло, както към този момент знаят предходните генерации свръхсподелящи.

Идеята да разказвате на изцяло непознати най-интимните си проблеми онлайн датира от блогърите от началото на 2000-те, които използваха персонални истории, с цел да предложат неуместни нови глед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР