Травис Келс и Канзас Сити Чийфс бързо си осигуриха билет

...
Травис Келс и Канзас Сити Чийфс бързо си осигуриха билет
Коментари Харесай

Тейлър Суифт целува Травис Келс, след като Чийфс спечелят шампионата на AFC, за да преминат към Супербоул

Травис Келс и Канзас Сити Чийфс бързо си осигуриха билет за Супербоул LVIII — и Тейлър Суифт беше там, с цел да отпразнува успеха им.

Приятелката на звездата от тайт енда се втурна към терена на M&T Bank Stadium минути откакто тимът победи Балтимор Рейвънс със 17-10 в Шампионата на AFC на 28 януари, споделяйки сладка прегръдка и целувка със спортиста. Травис скоро приказва на церемонията по връчването на трофея на Шампионата на AFC, като цитира припева от химна на Beastie Boys „ (You Gotta) Fight For Your Right (To Party) “, до момента в който Тейлър беше забелязан да се усмихва в отговор. Неговият брат Джейсън Келси по-късно се появи на терена, с цел да поздрави и прегърне другата звезда от NFL.

Сега Chiefs ще се състезават против спечелилия в NFC Championship – Detroit Lions или San Francisco 49ers – в Super Bowl, който се организира на 11 февруари. Отборът на Канзас Сити се е състезавал преди този момент в Super Bowl пет пъти – в това число първия през 1967 година – и е спечелил три пъти, последно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР