Траурна агенция Гробарите Динкови скоро започва дейност! Приветстваме ви с

...
Траурна агенция Гробарите Динкови скоро започва дейност! Приветстваме ви с
Коментари Харесай

Майката на Митко: Траурна агенция Гробарите Динкови скоро започва дейност

" Траурна организация Гробарите Динкови скоро стартира активност! Приветстваме ви с добре пристигнали и ще бъдете съвършено обслужени!

Дупките са със специфични размери и форма, материалите са безвъзмездни за покриване! Пробваме с другари, дори им се обаждаме в отвъдното даже, когато ги заровим!

След добре свършената работа сме съпричастни със фамилията и приятелите, който търсят заровения от нас сякаш другар!

Аз, сатаната Валентин и Борислав катафалката скоро ще сме още веднъж в Цалапица! ", това написа в профила си в обществената мрежа Фейсбук Атанаска Бакалова - майката на грубо убития в Цалапица Димитър Малинов.

Опечалената майка показа и фотоси, за които се твърди, че демонстрират мястото, на което е бил заровен Димитър Малинов.

" За добре свършената работа мама и тате ни водят на отмора! Мама е доста щастлива, че сме умъртвили и заровили човек! Татко ни трансферира автомобил и ни вади интернационалните паспорти - бърза поръчка! ", написа още Атанаска Бакалова в мненията под обявата си.

Междувременно стана ясно, че жителите на с. Цалапица ще излязат на следващ протест заради убийството на Митко. Исканията им са да се разкрие цялата истина по закононарушението. Те ще се съберат в 16:00 часа през днешния ден на центъра на Цалапица.

" Нека покажем, че той е бил наш другар! Нека не бъдем безучастни! Който желае всички участници в убийството да бъдат наказани, да застане до нас в нашата битка за Справедливост за Митко ", написа почернената майка.



" Не, не сме се отказали и няма да се откажем, до момента в който не стигним до истината... Това е най-хубавото момче, което съм познавала, а остана вечно на 24, тъй като други взеха решение ориста му. За мен един човек, в случай че участва на ликвидиране, без да направи нещо, с цел да го предотврати, то той е съизвършител, а не ятак! ", гласи обява на Гергана Хъркова.

Припомняме, че Рангел Бизюрев, който е обвинен за убийството на Димитър Малинов, беше арестуван на 29 ноември м. година в провинциално датско градче, където работел във компания за разчистване на стъкла. Бил е обаче с подправени документи, за което му е повдигнато обвиняване там.

Властите у нас все чакат Рангел Бизюрев да бъде екстрадиран в България, с цел да му бъде повдигнато обвиняване, а Атанаска Бакалова е безапелационна, че връщането на Бизюрев и неговите показания ще преобърнат делото и ще трансформират обвиняванията против близнаците, които са обвинени за присъединяване в убийството.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР