Транссексуална жена зад решетките в женски затвор в Ню Джърси

...
Транссексуална жена зад решетките в женски затвор в Ню Джърси
Коментари Харесай

Трансджендър забремени две затворнички

Транссексуална жена зад решетките в женски затвор в Ню Джърси забремени две затворнички, което накара чиновниците да я реалокират в друго заведение, разкри отчет на управляващите в щата..

27-годишната Деми Майнор беше преместена предишния месец от поправителния дом „ Една Махан” за дами в поправителния център „ Гарден стейт ют – затвор в окръг Бърлингтън, сподели представител на департамента на пандизите в Ню Джърси.



Непълнолетната, която излежава 30-годишна присъда за непредумишлено ликвидиране, е в строго охранявано поделение в новото заведение, където тя е единствената жена, сподели представителят.

Майнор написа в обява в блог на уеб страницата Justice 4 Demi на 15 юли, че е сложена под наблюдаване за самоубийци в новото оборудване „ заради обстоятелството, че пробвах да се обеся в микробуса “. Тя твърди, че пазачите са отхвърлили молбата й да бъде претърсена на голо от жена чиновник на пандиза.



„ Те нарушиха правото ми да бъда в сигурност и надалеч от полов тормоз, като ме вкараха в едно от най-насилствените поправителни заведения за младежи “, написа Майнор. „ Докато пребивавам тук, бях атакувана от млади пандизчии, които са незрели и просто невежи към човек като мен”.

Превод от в. Ню Йорк пост.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР