Транссексуален мъж за пръв път в историята поде кампанията за

...
Транссексуален мъж за пръв път в историята поде кампанията за
Коментари Харесай

Ново 20! Транссексуален поде кампания за менструалното кървене и срама, който изпитвал

Транссексуален мъж за пръв път в историята поде акцията за менструалното кървене. Причината е желанието му да унищожи стигмата към това време на месеца, написа „ Дейли мейл “.

23-годишният Кени Джоунс, модел от северозападен Лондон, призна, че се е борил с цикъла си, когато е почнал да прехода от жена към мъж като младеж. Той става транс още на 14-годишна възраст, бръснейки главата си и променяйки името си, а на 16, само че преди да стартира да приема хормонални блокери, той към момента имал цикъл всеки месец.



Кени, който беше кръстен на Келси, разкрива по какъв начин е чувствал " позор " и " стеснение ", че има интервал, до момента в който живее като мъж.
Докато най-накрая се приказва по-открито по транссексуалните въпроси,Кени споделя, че в никакъв случай не е обсъждал месечния си цикъл с други транссексуални мъже, макар че това е проблем, с който доста хора би трябвало да се оправят.
Той изясни: " Това не е нещо, за което се приказва. Никога не съм имал полемика с различен човек за месечния цикъл, което е много необичайно като се има поради, че е обикновено нещо.



" Това е необичайно, че не се приказва за това. Това е просто естествена част от това, което сме, естествена функционалност на тялото. По време на прехода ми трябваше да се оправям с прекарването на цикъла всеки месец и с неудобството и възприятията на позор.



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР