Транспортният бос и бивш любовник на Миглена Каканашева-Мегз (по думите

...
Транспортният бос и бивш любовник на Миглена Каканашева-Мегз (по думите
Коментари Харесай

Съпругата на Рончев: Мегз е бивша негова любовница, обсебила е офисите ни

Транспортният необут и някогашен ухажор на Миглена Каканашева-Мегз (по думите на брачната половинка му) - Румен Рончев остава зад решетките. Това стана ясно от решението на магистратите в правосъдната зала на Районен съд в Пловдив през днешния ден.

Според съда има доказателства за присъединяване на Рончев в застрахователна машинация с джипа на Миглена Каканашева – Мегз - Mercedes GL. Припомняме, че джипът бе разгласен за откраднат през лятото, само че по данни на проверяващите това е част от скица за източване на пари. Припомняме, че мерцедесът е благосъстоятелност на лизингова компания.

Решението на съда удовлетвори това на прокуратурата, откъдето желаеха най-тежката мярка „ задържане под стража “, като държавният обвинител уточни, че са налице всички предпоставки за арест, осведоми " Trafficnews ".

Срещу Рончев има две обвинявания – за отнемане и за кражба, като съгласно българското законодателство и двете са тежки умишлени закононарушения. Това беше посочено и като неприятни характеристични данни, което значи, че мъжът може да извърши ново закононарушение. От друга страна мъжът е бил оправдан, откакто е имало висящо дело за кражба.

Именно това беше и вторият аргумент на магистратите, които акцентираха, че има заплаха Рончев да извърши ново закононарушение. От друга страна няма заплаха Рончев да се укрие, защото има непрекъснат адрес, семейство, дете и личен бизнес.

Рончев бе изведен от залата с белезници, а юристът му Пламен Бончев бе безапелационен, че ще апелира.

" Ще се борим до дъно ", уточни и брачната половинка на предприемача. По думите й сега Мегз е обсебила офисите им и има кореспонденция за това нещо. Зорница поддържа думите на мъжа си, че е натопен, а сега дизайнерката се пробва да придобие 51 % от фамилните компании.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР