Транспортен хаос вбеси врачани в идеалния център на Враца, съобщи

...
Транспортен хаос вбеси врачани в идеалния център на Враца, съобщи
Коментари Харесай

Транспортен хаос във Враца, искат да смажат паяк

Транспортен безпорядък вбеси врачани в идеалния център на Враца, заяви BulNews.bg. Причината за натоварения трафик е паякът, който подвига извършители на улица „ Кръстьо Българията “, тъкмо след пешеходната пътека на „ Здравец “.

Две коли са спрели на спирката при „ Рокерското кафене “ и чиновници на „ Паркинги и гаражи “ с репатриращ автомобил ги отстраняват от мястото. Паякът заема едната лента в посока учебно заведение „ Христо Ботев “ и колите, идващи от кръговото на площад „ Св. Софроний Врачански “, се оказаха блокирани в адско запушване. Колоната наброяваше повече от 100 автомобила, които стигаха чак до светофарите на „ Карл Маркс “.

Повече от 15 минути прекосяването по натоварената улица беше невероятно. Лошата просвета на водачите е главната причина за тапата. Идващите от срещуположната посока коли отказваха да спрат и да пропуснат част от колоната. Пешеходците, излезли на предновогодишен шопинг, в допълнение влошаваха обстановката.

Блокираните водачи не скриваха възмущението си с надути клаксони, които огласиха центъра на Враца. Някои пък използваха задръстването, с цел да потанцуват в колите си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР