Трансферната драма със звездата на Ливърпул Филипе Коутиньо продължава с

...
Трансферната драма със звездата на Ливърпул Филипе Коутиньо продължава с
Коментари Харесай

Лудост! Барселона вади 160 милиона за Коутиньо

Трансферната драма със звездата на Ливърпул Филипе Коутиньо продължава с цялостна мощ. Както е известно, бразилецът желае да бъде продаден на Барселона, само че англичаните отсвириха тотално офертите на каталунците, които бяха меко казано несъответстващи с клаузите, които съдържаха.

Последното предложение на Барса беше на стойност 138 млн. евро, само че 50 млн. евро от сумата бе под формата на избрани бонуси, което бе мигновено отказано от управлението на Ливърпул.

Сега обаче "каталунците " са подготвени да извадят феноменалните 160 000 000 евро и да си обезпечат услугите на Коутиньо. Според Yahoo Sport двата клуба към този момент са се разбрали и договорката е пред завършване. Информацията бе представена и от Sport.es.

Трансферът се бави заради нежеланието на Монако да продаде халфа Тома Лемар на "мърсисайдци ". Преговорите сред двата клуба не престават, като през днешния ден отборът от Княжеството отклони и третата оферта на "червените ". Коутиньо не е играл от началото на сезона за Ливърпул, като даже подаде молба за трансфер.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР