Тръмп не е в състояние да плати гаранция, покриваща пълната

...
Тръмп не е в състояние да плати гаранция, покриваща пълната
Коментари Харесай

Тръмп не може да плати 454 милиона долара по дело за измама в Ню Йорк

Тръмп не е в положение да заплати гаранция, покриваща цялостната сума на присъдата му за гражданска машинация от 454 милиона $, до момента в който апелира, споделиха неговите юристи пред апелативния съд в Ню Йорк.

В правосъдна декларация в понеделник неговите юристи обявиха, че приемането на гаранция в подобен размер е „ практическа невероятно при показаните условия “.
Делото е обвързвано с империята му за недвижими парцели, а през февруари съд в Ню Йорк постанови неоправдателната присъда.

Бившият президент на Съединени американски щати би трябвало или да заплати цялата сума в брой,

или да обезпечи гаранция, с цел да продължи обжалването си. Самият Доналд Тръмп разгласи, че обезпечаването на гаранция в подобен размер е „ на практика невероятно “.

Тръмп апелира присъда за гражданска машинация от февруари, в която арбитър откри, че той е излъгал за благосъстоянието си, до момента в който е разраствал империята на недвижимите парцели.

Обжалването обаче не стопира автоматизирано осъществяването на решението, което изисква Тръмп да заплати 355 милиона $ неустойки. Тръмп също по този начин е длъжен да заплати рента върху неустойките.

На Тръмп беше подредено да внесе гаранция, покриваща цялостната сума, с цел да спре осъществяването на правосъдното решение, до момента в който апелира, което значи, че той би трябвало до 25 март да заплати или да купи гаранция, покриваща цялостната сума.

„ Сумата по правосъдното решение, с лихвите, надвишава 464 милиона $,

а доста малко облигационни компании ще обмислят договорка за каквато и да е сума, доближаваща се до този размер “, показват неговите юристи в документ от съвсем 5000 страници. Изпратена е и молба към съда за прекъсване на делото, до момента в който Тръмп апелира решението.

„ Практическата неспособност за приемане на гаранция пречи на правото на обжалване на обвинения “, прибавиха те.

Междувременно, нюйоркският арбитър Артър Енгорон беше отсъдил възбрана Тръмп да ръководи какъвто и да е бизнес в щата за 3 години, откакто беше открито, че някогашният президент изкуствено е увеличавал активите си, с цел да обезпечи по-добри покупко-продажби за взимане на заем.

Миналият месец различен арбитър постави на пауза възбраната, а предлагането на Тръмп да даде по-малка сума, като гаранция за санкцията, беше отхвърлено.

 

Източник: BBC, Fox32 Chicago, CNBC / Превод:SafeNews

Oще вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР