Тръмп и Байдън ухажват стачкуващите работници в предварителния преглед на 2024 г.

...
Доналд Тръмп се отправя към Мичиган, за да ухажва стачкуващите
Коментари Харесай

Доналд Тръмп се отправя към Мичиган, за да ухажва стачкуващите работници в автомобилите, ден след като президентът Джо Байдън се появи на пикета линия в щата от Средния запад - ранна схватка в битката за вота на сините якички преди изборите за Белия дом следващата година.

Бившият президент пропуска тази вечер по телевизията Републиканският дебат приключи в Калифорния, за да направи забележки в най-гледаното време на доставчик на автомобилни части, който не е член на профсъюз точно близо до Детройт.

Във вторник благоволението на г-н Байдън на членовете на United Auto Workers (UAW), също близо до Motor City, беше първото за действащ президент на САЩ по време на стачка в съвременните времена.

Но групи от работници с червени ризи на пикетите в детройтското предградие Уейн в сряда нямаха много илюзии за това какво ги връща назад последващи посещения на двамата мъже, които най-вероятно ще се състезават в изборите през 2024 г.

Един от стачкуващите автомобилни работници във Ford, 38-годишният Тони Бранър, каза, че не е гласувал за нито един от кандидатите през 2020 г.

Той каза пред BBC, че досега не е обръщал много внимание на предизборната кампания.

< p class="ssrcss-1q0x1qg-Paragraph e1jhz7w10">Но с двамата съперници на практика на прага му, той беше готов да слуша.

"Който и да се бори за помогни на работата ми да бъде по-добра, аз ще подкрепям“, каза той. „Интересувам се какво имат да кажат и двамата.“

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР