Тръмп е обвинен, че се е опитал да отмени резултатите

...
Тръмп е обвинен, че се е опитал да отмени резултатите
Коментари Харесай

Тръмп иска процесът срещу него да се излъчва на живо

Тръмп е упрекнат, че се е опитал да анулира резултатите от президентските избори през 2020 година

Доналд Тръмп подаде молба за предаване онлайн на процеса против него във федералния съд във Вашингтон. В това дело Тръмп е упрекнат, че се е опитал да анулира резултатите от президентските избори през 2020 година, предава Reuters, представена от агенция Фокус.

" Това произвеждане би трябвало да бъде напълно предавано по малкия екран, тъй че американската общност да може да види от първа ръка, че този случай не е нищо повече от скалъпена конституционна шарада ", обявиха юристите на Тръмп.

Те прибавят, че прокурорите искат процесът да се организира " на мрачно ", което съгласно тях е политически стимулирано изпитание на администрацията на президента Джо Байдън да подкопае кандидатурата му за преизбиране идната година.

" Всеки човек в Америка и даже отвън нея би трябвало да има опция да " проучи` " този случай от първа ръка и да види по какъв начин, в случай че има съдебен процес, президентът Тръмп се оправдава по това безпричинно и политически стимулирано обвиняване ", разясняват юристите на Тръмп и прибавят, че специфичният прокурор Джак Смит нарушава конституционно обезпечените права на някогашния американски президент.

По-рано американските медии оповестиха, че обществеността в САЩ трябва да има опция да следи по какъв начин се развива " историческото дело " против предишния президент на САЩ. Министерството на правораздаването на САЩ, въпреки това, се опълчва на телевизионното лъчение на процеса и декларира, че разпоредбите на федералния съд не разрешават излъчването на съдебни процеси.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР