Тръгнахте ли на училище - във всякакъв смисъл! Много усмивки

...
Тръгнахте ли на училище - във всякакъв смисъл! Много усмивки
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Тръгнахте ли на училище?

Тръгнахте ли на учебно заведение - във всевъзможен смисъл! Много усмивки и развлечение по тематиката предлага " Вечерно учебно заведение ". Новият план на звездата Кевин Харт и продуцента Уил Паркър, които познаваме от " Ченге за един ден " и " Да мислиш като мъж " ни праща още веднъж в класната стая. Група недоучили момчета и девойки, отпред с героя на Кевин Харт, взема решение да се дипломира. Но залагат на всевъзможни способи, като ученето въобще не влиза в проектите им.

" В това е цялата работа да си жив, тия скапани усеща. Трябва да ги имаш. Когато спреш, бъди нащрек ". Думите са на създателя на паметния " Трейнспотинг ", Ървин Уелш, който през вчерашния ден навърши 60.

За Кейт Бланшет няма невъзможни неща. В един филм тя може да влезе в 13 облика - учителка, скитник, новинар, академик, стопанка, хореограф - без да й мигне окото. " Манифест " към този момент е и на български екран. Заедно с режисьора Джулиан Роузфелд основават нещо друго и въздействащо на доста равнища. Филм, въодушевен от арт посланията на 20-ти век. От дадаистите и футуристите - до Ларс декор Триер и Джим Джармуш. Филмът се оказва извънредно занимателен - актрисата придвижва сериозните и страховити текстове в изцяло изменена среда и резултатът е впечатляващ. А за снимачния интервал споделя " Ад, чудноват пъкъл! ".

" София Байтинг докс " предизвика от 1 октомври. Шестото издание на фестивала за писмено кино ще премине под мотото " Спътник на душата ". Сред акцентите е филмът " Йога: архитектура на спокойствието " за майстора на фотографията Майкъл О`Нийл, работил за топ списания. Лично приключение прекатурва живота му и стартира да следва пътя на духа си посредством йога. Заминава за Индия и Тибет, с цел да се срещне със своите духовни учители и йогини.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР