Трагично загиналият Денис Теофиков е разговарял с майка си само

...
Трагично загиналият Денис Теофиков е разговарял с майка си само
Коментари Харесай

Денис Теофиков говорил с майка си час преди смъртта си! Родителите му знаели за депресията

Трагично починалият Денис Теофиков е разговарял с майка си единствено час преди гибелта си. Това съобщи фолкпевицата Кали , която през вчерашния ден се появи в ефира на национална телевизия и разгласи, че ще приказва от името на родителите на 21-годишния фолкпевец. За пръв път след нещастието стават ясни мислите и терзанията на китариста Атешкан Теофиков и брачната половинка му Венера, които злополучно изгубиха детето си.

Кали уточни, че от самото начало те са го подкрепяли, а геният му е школован точно от бащата. „ Много съм близка с тях. Не им е прелестно да се с спекулира с условия към гибелта му. Все още не е потвърдено дали случилото се е случай, самоубийство. Може да е паднал, да се е спречкал с някого, неуместно е да е ликвидиране - това е единствената версия, която отпада.

Нелепо е да твърдим и самоубийство, тъй като никой не е бил там в този миг, с цел да го удостовери. Час преди случая Денис е разговарял с майка си, на която е споделил, че се усеща по-добре. Тя е знаела за неговите положения и са ги обсъждали в фамилията. Какво е могла да направи? Да му постави синджир ли? ", разяснява прочувствено Кали, признавайки, че й е мъчно да приказва по сензитивната тематика.

Сигналът за безжизненото тяло на Теофиков в столичен квартал е подаден в 6,50 ч на 24 октомври, тъй че той е разговарял с майка си в ранните часове на нощта, в случай че може да се съди по думите на Кали . Фолкпевицата удостовери, че младият й сътрудник е бил в меланхолия, като това се е случвало на съвсем всеки млад реализатор.

„ Дали е бил в меланхолия? Да, бил е, всеки млад създател, който не е оценен по верния метод, това се отразява на творчеството му, на връзката му, положението. Вярно, Денис стана за малко време звезда... Дали славата му е изяла главата, не бих споделила, тъй като той е роден в семейство на актьори и от дребен е привикнал с този метод на живот.

Младите хора се хвърлят в огъня в желанието си да станат известни. Много е мъчно да сложиш едно дете от 18 до 21 в рамка. Сега е моментът да приказваме за желанието на младите да се снабдят със популярност, за цената на известността, за положенията, в които изпадат ", сподели още пo тематиката Кали, представена от „ България Днес “.

Тя удостовери, че при аутопсията не са открити следи от опиати, не обичал и да употребява алкохол.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР