Трагедията с тежкия инцидент с камиона ковчег край София нажежи

...
Трагедията с тежкия инцидент с камиона ковчег край София нажежи
Коментари Харесай

Трагедията с камиона с мигранти: Партиите с обвинения и с нови предложения 


Трагедията с тежкия случай с камиона ковчег край София нажежи пристрастеностите и на политическата сцена и още веднъж се стигна до обвинявания.

Поредната покруса с незаконни мигранти е и оценка за сигурността на границата ни. Това е изводът на политическите сили и тази оценка несъмнено не е добра.

Според партиите оградата на границата ни с Турция не е задоволително добра отбрана. Трябва да има подкрепление от жива мощ, само че и законодателни промени.

Според кабинетът " Петков " е отворил страната за мигрантите, служебното държавно управление в този момент не е отговорно и единственото решение е страната да има постоянна власт.

От " " дадоха отговор, че не е време за политика, а за правосъдна промяна и битка с корупцията.

Границите на страната ни не се пазят добре, е прочитът на партиите.

“Ние направихме по този начин, че България да бъде давана за образец за нулева миграция. В същото време каналите, които разтвори Бойко Рашков и “Промяната ”, изрично го споделям – ви доведоха да настане пъкъл ”, сподели водачът на.

“Крадецът вика – " дръжте крадеца ". Това оборудване, построено по границата ни с Турция, наречено ограда, е тотално компрометирано. То беше построено от последното постоянно държавно управление на, само че просто едни пари бяха откраднати ”, сподели Кристина Петкова от " ".

“Нека не се замеряме с напразни обвинявания, а да забележим по какъв начин в действителност може правораздаването у нас да проработи, тъй че тези, които правят такива безумни закононарушения да могат да бъдат наказани оптимално бързо ”, счита от “ ”.

По-строги санкции за каналджиите желаят и от.

“Единственият метод страната да се оправи с това непоносимо събитие е хубавичко ръка, стабилната законодателна основа, бърз съд, конфискация на цялото имущество и присъди ”, съобщи Атанас Зафиров от левицата.

Според " " решението на казуса е армията да се намеси.

“Над 1000 индивида всеки ден да минават границите незаконно, би трябвало да бъде пресечено и то може да бъде пресечено единствено по този метод – с изпращането на българската армия по границата. Иначе няма да стане ”, сподели от " ".

Партиите са единни за това, че наред с каналджийството институциите би трябвало да се борят и с корупцията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР