Трагедията около световната №1 в тениса Арина Сабаленка получи нови

...
Трагедията около световната №1 в тениса Арина Сабаленка получи нови
Коментари Харесай

Нови разкрития: Гаджето на Сабаленка се самоубил? Тя възнамерява да играе в Маями

Трагедията към международната №1 в тениса Арина Сабаленка получи нови елементи. Както е ясно, гаджето й Костантин Колцов бе открит мъртъв, а първичната версия на медиците бе, че става дума за тромб в кръвта.

Местни медии обаче хвърлиха бомбата, че в действителност хокеистът се е самоубил. Версията им бе доказана от авторитетни осведомителни организации, а съгласно медии в Беларус става дума за скок от постройка.

" Полицейското ръководство на Маями реагира и пое следствието на хипотетичното самоубийство на Константин Колцов (роден на 17 април 1981 г.). Няма съмнения за осъществяването на закононарушение ", изясни детектив от локалното ръководство.

Излизат и нови шокиращи детайлности - Колцов е бил в тежка меланхолия в последните месеци, като най-вероятно по тази причина е протегнал ръка на живота си. Възможно е преди съдбовния скок той да е погълнал гибелен коктейл от лекарства и алкохол, само че информацията не е доказана от полицията.

Той е някогашен професионален играч по хокей на лед, като е играл за Питсбърг Пингуинс в НХЛ, и постоянно поддържаше Сабаленка на шампионатите. Световната номер 2 постоянно се снимаше дружно с Колцов в обществените мрежи. Новината за кончината му бе обявена от съветския хокеен тим Салават Юлаев Уфа, където той е бил помощник-треньор.

Колцов игра за тима на Беларус на Зимните олимпийските игри през 2002 и 2010, а също е бил и треньор на отбора.

Това е втори драматичен случай за 25-годишната тенисистка от Беларус, чийто татко Сергей, също някогашен играч по хокей на лед, умря през 2019-а на 43-годишна възраст.

Шампионката от Australian Open Арина по всяка възможност ще играе на Мастърса в Маями, макар трагичната загуба на мъжа до себе си.

Сабаленка обаче е провела подготовка на един от кортовете в границите на деня и наподобява има желание да играе в конкуренцията.

Тя има да пази точки от миналогодишните четвъртфинали, когато отпадна от румънката Сораня Кърстя.

25-годишната тенисистка от Беларус би трябвало да излезе на следващия ден за мач от втори кръг против испанката Паула Бадоса, която през днешния ден в профил от шампионата завърналата се след допинг каузи Симона Халеп.

Бадоса също чака Сабаленка да излезе за мача и това проличава от изявлението й след успеха.

" Не знам какво да кажа. Арина е една от най-хубавите ми приятелки и знам през какво минава в този момент. Тя е мощна жена и би трябвало да получи мощ отвред. Надявам се да се получи хубава борба и добър мач.

Вчера с нея разговаряхме дълго, през днешния ден сутринта също. Знам през какво минава и каква е цялата обстановка. За мен всичко това също е мъчно, тъй като е най-хубавата ми другарка. Обещах й да не приказвам за това пред медиите ", сподели Бадоса, която е гадже на гръцкия тенисист Стефанос Циципас.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР