Трагедията бързо стана клане, заподозреният веднага стана убиец, а темата

...
Трагедията бързо стана клане, заподозреният веднага стана убиец, а темата
Коментари Харесай

Истината се гръмна в главата със заглушител

Трагедията бързо стана кръвопролитие, обвиненият незабавно стана палач, а тематиката е номер едно и в медиите, и в обедната отмора с кафето. Шест души си отпътуваха по бързата процедура, а виновникът бе открит мъртъв.

Истината се гръмна в главата със заглушител, а ние несъмнено в никакъв случай няма да разберем същинския отговор на въпроса " Защо? ". Горчив усет в устата от цялата обстановка остава и фактът, че назряват и подозрения към истинността на въпроса " Кой ". Всички пробойни към следствието и детайлностите към него карат всяка дума на управляващите и полицията да бъде взимана под подозрение. Доверието към Министерство на вътрешните работи е нулево и това ще продължава по този начин, до момента в който всички информации за техни " триумфи " стартират с думите " по разпореждане на премиера Борисов ".

Към цялата гротескна картина се самоприбавиха и " специалистите ". Едните в обществените мрежи, вероятно убивали 6 индивида, съдейки по " експертните " им отзиви. Други по тв приемниците вършиха цялостна психо картина на килъра без да знаят кой е, гледаха му на карти таро и го назоваха " експерт ".

Мързи ли ги от Министерство на вътрешните работи да си правят работата? За 800 лв. и аз щях да джобя пубери в метрото, вместо да си пожертвам живота и да пъдя същински нарушители. Просто не си заслужава. Има черни овци измежду редовите. Но рибата се вмирисва откъм главата.

На човек май му е вродено да дава отзиви по въпроси, без да е изключително движимост по тях. Не ми се ще това да звучи като засегнатост, само че истината е доста по-важна от всяко едно мнение. Ние в никакъв случай няма да я знаем. Само ще допускаме, а догадките водят единствено до още въпроси.

Да коментираш тенис и бокс, без да си гледал повече от 3 мача, някак си го поглъщам. Да коментираш в жанр Хорейшио ликвидиране на 6 индивида, заедно с едно куче (баси психопата, честно) пред компютъра по гащи, е несериозно. Прекалено безусловно възприемаме поговорката " Като нямаш какво да кажеш, по-добре замълчи ". Никога не мълчим, тъй като постоянно имаме какво да кажем, а дали е цялостна нелепост, не е значимо. А надалеч по-сладка и къса е поговорката " Мълчанието е злато ".

Истината е, че няма да научим истината. Нито за убийството в Нови Искър, нито за доста други неразкрити знакови закононарушения. Няма и да научим кой е и виновникът за това да не знаем истината. Тези, които я крият, също могат да се прострелят в главата, става и без заглушител.

1izrechenie.com
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР