Трагедия разтърси Петрич тази сутрин, млад мъж скочи от високите

...
Трагедия разтърси Петрич тази сутрин, млад мъж скочи от високите
Коментари Харесай

Синът на известен бизнесмен в Петрич се самоуби

Трагедия раздруса Петрич тази заран, млад мъж скочи от високите етажи на блок и почина на място, научи Struma.com.

36-годишният Емил Н., наследник на прочут петрички предприемач, които умрял преди към месец, се хвърлил от междустълбищното пространство сред четвъртия и пети етаж на кооперация в града.

Инцидентът към 21 часа нощес, описват очевидци на нещастието. Съседи видели по какъв начин младо момиче дърпа Емил, само че не съумяла да го спре в смъртоносния му полет, крещяла " Помощ ", след това тичала като обезумяла по стълбите и ридаейки питала хората под блока " Жив ли е, жив ли е? ", това описаха пред кореспондент на Struma.com първите очевидци на нещастието.

Семейството на Емил няма финансови проблеми, те стопанисват обмен бюро, имат казино и са добре материално, споделят хората. Никой не знае какви са точните аргументи Емил да посегне на живота си, само че гибелта му изненада всички, които го познават.

Емил не е живеел непрекъснато в Петрич. " Дошъл си е вкъщи, с цел да се самоубие ", приказват бабите пред блока, които го познават от дребен.

Дали гибелта на татко му го е раздрусала, или има някаква друга аргументи, полицията обяснява. Проверяват се всевъзможни версии към гибелта на Емил.

Под сурдинка се шушука, че Емил работил и бил дясната ръка на прочут столичен предприемач, занимаващ се с
хазарт.

Дали е получавал закани, дали е имал задължения, полицията обяснява. Мистерията се задълбочава, защото Емил не е живеел в блока, от които е скочил. Какво е правил тъкмо там, за какво е избрал този блок, остана неразбираемо. Ани Георгиева


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР