Трафикът за и от Слънчев бряг ще е облекчен от

...
Трафикът за и от Слънчев бряг ще е облекчен от
Коментари Харесай

Облекчават трафика по пътя за Слънчев бряг


Трафикът за и от Слънчев бряг ще е омекотен от идващото лято. Ангажиментът е стихотворец от Агенция „ Пътна инфраструктура “, уточни на конференция депутатът от ГЕРБ Димитър Бойчев.

До една седмица би трябвало да стартират строителните действия по два от най-натоварените сектори – обходът на Ахелой и разширението на пътя сред Поморие и Ахелой, който би трябвало да стане четирилентов.

Обходът на гр. Ахелой, който би трябвало да изкара придвижването от центъра на градчето, е със период за осъществяване една година. От АПИ са поели ангажимент, че до началото на летния сезон, придвижването по него ще бъде пуснато отчасти, най-малко в едното платно.

Преминаването през Ахелой и чакането на светофара в града образуват всяко лято километрични тапи и в двете направления на придвижване.

От ГЕРБ – Бургас показаха, че са обезпечени средства и за различен сектор в района. Пътят сред Царево и Малко Търново, през Граматиково, ще бъде ремонтиран, сподели Ивелина Василева. Участъкът, който е в ужасяващо положение и не е рехабилитиран близо 40 години, пострада още повече от дъждовете през предходната седмица, а локалните готвят и митинг, с цел да извърнат внимание на страната към себе си. Василева уточни, че е обезпечено финансиране още до края на годината да се изготви план за пътя, а през идната ще стартират и самите ремонтни действия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР