Трафикът по пътищата ще е засилен и днес заради предстоящите

...
Трафикът по пътищата ще е засилен и днес заради предстоящите
Коментари Харесай

Трафикът се засилва, тежка катастрофа уби четирима край Пазарджик тази сутрин

Трафикът по пътищата ще е засилен и през днешния ден поради идните празници. Движението към този момент става натоварено, тежкотоварните камиони няма да пътуват от 9 до 14 часа през днешния ден. 

На доста места пътищата са мокри, има мъгла и замръзване тук-там, водачите да съблюдават отдалеченост, прикани контрольор Петър Соколов от Пътната полиция по БНР. Тежка злополука е станала тази заран край Пазарджик с 4-ма починали и тежко ранена жена, осведоми той. 

Жената е откарана в болница с заплаха за живота. Инцидентът е станал при конфликт на леки коли лада и пежо на третокласен път.Сигналът за него е получен в Пътна полиция към 7 часа. Загинали са двама от пасажерите в ладата и двама от пежото. 

От Граничната полиция дадоха обещание повече работещи гишета и чиновници на промяна, които да обработват документите на хората, решили да посрещнат празниците отвън България. Директорът - основен комисар Светлан Кичиков, добави, че жителите ще могат да наблюдават информацията за трафика на контролно-пропускателните пунктове в интернет, която ще се обновява на всеки два часа. 

„ Ще се постараем да има информация на страницата и за метеорологичната конюнктура. И в случай че има някъде пътен случай, хората да могат навреме да се срещнат и да решат дали да бързат да преминат през пункта или да отсрочат краткосрочно прекосяването “, добави основен комисар Кичиков. 

Полицията ще предприеме всеобщи инспекции за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, както и ще следи за превишение на скоростта.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР