trafficnews.bgМлада българка се нуждае от всички нас, за да може

...
trafficnews.bgМлада българка се нуждае от всички нас, за да може
Коментари Харесай

На красивата Мари й откриха обрив, но малко след това се оказа, че младата българка има нужда от трансплантация

trafficnews.bg

Млада българка се нуждае от всички нас, с цел да може още веднъж да стартира деня си с усмивка.

19-годишната Мари е диагностицирана с автоимунно заболяване Henoch - Schonlein, а майка й помоли всички положителни хора в България за помощ и поддръжка.



" Обръщам се към вас с най-искрена молба за поддръжка в борбата за пълноценно бъдеще на моята щерка Мари! За да продължи да следва фантазиите си, Мари ще има потребност от вашата помощ за трансплантация в Турция. Молим ви – дано бъдем единни и подкрепим Маринела и ѝ дадем късмет за едно по-пълноценно бъдеще! Благодарим ви от все сърце! " - обръща се майката на 19-годишното момиче.



През 2014 година Маринела постъпва в детска болница, на пръв взор с най-безобиден обрив по тялото. Не след дълго тя е диагностицирана с автоимунно заболяване Henoch - Schonlein. Заболяването е в най-тежката и бързопрогресираща форма, която е поразила и унищожила нейната бъбречна функционалност.

Следват дълги години с биопсии и разнообразни лечения – все лекувания без никакъв триумф. От месец ноември Мари изпада в остра бъбречна непълнота III степен, съпроводена с вторична анемия, вторична артериална хипертония и хипертонично сърце.



 

Сега през ден е обвързвана към апарата, даващ й живот. Мари е същински войник и продължава да раздава светлина и топлота на близките, даже в най-трудните си моменти. Вече 19-годишна, тя е студентка в УНСС. Преживяната болежка, всички прорези и сечения по тялото ѝ не пречупват волята и желанието й за живот! 

Всеки от вас, който желае да помогне може да го направи  ТУК .



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР