trafficnews.bg21-годишната Габриела Медарова, станала особено популярна, след като пияна и

...
trafficnews.bg21-годишната Габриела Медарова, станала особено популярна, след като пияна и
Коментари Харесай

Танцьорката Габриела застава пред съда в понеделник

trafficnews.bg

21-годишната Габриела Медарова, станала изключително известна, откакто пияна и надрусана помля 10 коли в Пловдив, а месец по-късно разруши носа на студентка, през днешния ден застава пред съда.

Двете каузи са обединени в едно, а против Габриела има 4 обвинявания - за шофиране в пияно положение и каране на кола след приложимост на дрога, за нанасяне на обилни материални вреди и за причиняване на лека телесна щета по хулигански подбуди. 

Припомняме, преди две седмици Окръжен съд Пловдив потвърди решението на Районния съд да оставят на независимост младата пловдивчанка против 5000 лв. гаранция. Като претекстове за решението си съдиите показаха, че първоинстанционният съд е постановил аргументиран и верен правосъден акт, който подхожда на събитията в производството по член 270 от Наказателно-процесуален кодекс.

Правилно е променена мярката за неотклонение на подсъдимата в парична гаранция, като по тип и размер (5000 лева) тя е изцяло съответна на събраните досега доказателства по делото, личността на подсъдимата, периода на задържането и стадия, на който се намира наказателното произвеждане – импортираното обвиняване за разглеждане на делото в правосъдна фаза.

Ето какво сподели Габриела Медарова пред екип на ТРАФИК ТВ след излизането си от ареста при започване на месеца:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР