Traffic newsТе са в две столични заведения - на ул.

...
Traffic newsТе са в две столични заведения - на ул.
Коментари Харесай

Поставиха дарителски кутии за сирачетата на Христо и Мария

Traffic news

Те са в две столични заведения - на ул. " Клисура " 13А в ж.к. " Хаджи Димитър " и на бул. " Черни връх " 23

Близки и другари на починалите при зверска злополука с мотор в София Христо и Мария Тепавичарови сложиха дарителски кутии за събиране на средства в помощ на децата им.

Първите две кутии са били сложени през днешния ден в две столични заведения. Едното е в на ул. " Клисура " 13А в ж.к. " Хаджи Димитър ", а другото е на бул. " Черни връх " 23. Очаква се кутии да бъдат поставени и в други градове в страната, както и да бъде разкрита дарителска сметка на името на майката на починалата млада жена, заяви dir.bg.

Тежката злополука стана на 3 септември към 3 часа в региона на бул. " Цар Борис III " и ул. " Академик Иван Гешов ".

Христо, който управлявал мотора, изгубил надзор и се блъснал първо в мантинелата, а по-късно в бордюра, в отводнителна канавка и тръбно-решетъчен парапет. Съпругата му, която се возила зад него, починала на място от съчетаните контузии. Младият мъж бил превозен в болница, само че макар напъните на лекарите - умрял.

Тепавичарови оставиха три сирачета, като най-малкото им момиченце е родено едвам преди 6 месеца. След нещастието за тях ще се грижат баба им, дядо им и вуйна им. Все още не ясно по кое време починалите им родители ще бъдат изпратени в последния си път.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР