Традиционно всеки септември Издателство “Ера обявява Месец на Агата Кристи,

...
Традиционно всеки септември Издателство “Ера обявява Месец на Агата Кристи,
Коментари Харесай

Отново започва "Месец на Агата Кристи"

Традиционно всеки септември Издателство “Ера ” афишира " Месец на Агата Кристи ", през който провежда разнообразни начинания, свързани с богатата творчество на писателката.

На 8 септември ще излязат от щемпел още три заглавия на Агата Кристи с ново оформление. Става дума за романите “ Защо не повикаха Евънс ” и “ Фатален късмет ”, както и сборникът разкази “ Четиримата обвинени ”. 

 Издателството е провело и игри в обществените мрежи, в които читателите могат да завоюват тематични дарове, а в шатрата на издателството на “ Алея на книгата ” ще има и специфична кутия, която може да донесе още дарове.

“Издателството подхвана плана “Агата Кристи ” преди 15 години през 2006 година Тогава на пазара излезе първата книга “ Азбучни убийства ” и тя пожъна неочакван за доста хора триумф и през идващите години успяхме да издадем в една поредност всички заглавия на Агата Кристи.

Завършихме поредицата през предходната година с романът “ Завесата ” и сборникът с разкази “ Последните случаи на девойка Марпъл ”, споделя Татяна Никифорова - редактор в Издателство “Ера ”.       

Така 85 заглавия на писателката излязоха с едно и също оформление, което е горделивост за издателството, тъй като доста малко издателства по света имат цялата сбирка на писателката с еднообразно оформление.

Още за книгите на Агата Кристи чуйте в диалога на Елена Пъневска.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР