Традиционният коледен базар Капана отваря и ще продължи до 26

...
Традиционният коледен базар Капана отваря и ще продължи до 26
Коментари Харесай

Ако сте в Пловдив, отидете на най-доброто място за коледен ш...

Традиционният коледен базар " Капана " отваря и ще продължи до 26 декември. Мястото е нормалното - ул. " Гладстон ", мостовото оборудване пред Централна поща. Базарът от години е обичано място на пловдивчани и гостите на града за разходка, извършване на покупки и приятност за душата. 

101 изложители към този момент са подготвени сполучливо да отговорят на въпроса „ На кого какво да подаря? “. По щандовете ще има бижута, облекла, книги, детски ръчно правени играчки, коледни украси и играчки, занаятчийски храни и питиета, картини, керамични произведения, дърворезби, лампи, свещи, козметика и мн. други Покрай празничните покупки посетителите на базара могат да се включат в много благотворителни дела, специфичен щанд има самодейността " Нощ на ангелите ". 

В коледното градче посред Пловдив имат отговор и на още един значим въпрос: Съществува ли Дядо Коледа? Ами, зависи от вас. На 24 декември Дядо Коледа и Снежанка ще ви чакат за фотоси за спомен. А на идващия ден Добрият дъртак е подготвен действително да извършва стремежи. Всеки родител, който желае персонално Дядо Коледа да връчи подаръка на детето му, може да го даде неусетно и да стане още една чудесна семейна снимка.

Чуденето „ няма ли да има празнични концерти “ е ненужно. Ще има и през двата уикенда по време на коледен базар " Капана ", показват уредниците.

 

Още забавни събития ще намерите в - най-хубавия гид за Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР