Традиционните годишни награди "Учител-будител", посветени на Деня на народните будители

...
Традиционните годишни награди "Учител-будител", посветени на Деня на народните будители
Коментари Харесай

Благовеста Гладнишка и Емил Младенов от СУ Христо Ботев-Враца бяха заслужено наградени с отличието „Учител – будител“ за 2021 г. /снимки/

Традиционните годишни награди "Учител-будител ", отдадени на Деня на националните будители и проведени по самодейност на Ученическия Общински съвет, бяха връчени на отличените учители от Враца.
За 2021 година в Средно учебно заведение „ Христо Ботев”-Враца оценката бе присъдено на Благовеста Гладнишка – старши преподавател по физика и астрономия и математика, и на Емил Младенов, старши преподавател по български език и литература.
„ Нетрадиционен метод да науча и на драго сърце да участвам и уча българския език. Независимо от това, че от минали години съм много добра по-български език, господинът ме научи на много неща, с които даже не подозирах, че желая да се занимавам. Да пиша персонални творби, да мисля друго, да изразя личното си мнение. Той ме стимулира и подтиква да мисля и премислям. В часовете по български език и литература, ние не учим единствено за този предмет, ние приказваме за история, биология, философия и за още доста други предмети, свързани директно с българския език и литература. Господинът обръща внимание на нещата, които би трябвало да знаем от обща просвета. Благодаря на господин Младенов! ".
"Г-н Младенов е доста добър преподавател, сервира информацията по доста наличен и понятен метод и посредством ралични способи, с цел да може да бъде усвоена елементарно ".
„ Преподаването на госпожа Гладнишка е доста разбираемо и забавно, проличава си, че доста харесва специалността си и държи с изключение на да знаем значимия материал, да можем да разбираме какво ни преподава и да се научим по-скоро да мислим, а не да назубряме неща, които ще забравим по този начин или другояче. Като човек е доста почтена и ни дава действителна оценка за това по какъв начин сме се справили ".
„ Г-жа Гладнишка има професионализъм, стриктност, умее да подтиква и изяснява качествено. ".
Обосноваха избора си Ботевци, посредством анкетно изследване и споделиха за какво съгласно тях номинираните учители заслужават точно тази купа.
Представителите на Ученически Общински съвет – Враца наградиха и учебния екип, спечелил 1-во място с авторския си късометражен филм „ Моето учебно заведение е будител “. Той е отдаден на идния 200-годишен празник на учебното заведение и също е част от самодейността „ Учител – будител “ 2021 година
Благодарим на Ботевци за обоснованото им мнение, за творчеството им и на наградените сътрудници за показания професионализъм!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР