Този вторник е подчинен на емоциите – положителни и отрицателни.

...
Този вторник е подчинен на емоциите – положителни и отрицателни.
Коментари Харесай

Хороскоп: Успех за рискуващите водолеи, ракът е недоволен от себе си

Този вторник е зависещ на страстите – позитивни и негативни. Ако желаете денят ви да е радостен и благополучен, би трябвало да положите старания за това. Разбира се при всекиго те са самостоятелни, само че важащото за всички е да се отнасят добре с обичаните хора, а и с близките. В случай, че страстите се окажат негативни, побързайте да поправите настроението на другите. Това е и лекът за вашето…

Овен
-->
Опитайте се да контролирате страстите си, тъй като са вероятни освен спорове, само че и финансови загуби! Не действайте импулсивно, а деликатно си определяйте задачите и методите за осъществяването им! За всяка болежка през днешния ден се дава и сила за излекуване.

Телец

Предстоят значими диалози с началниците ви, които ще минат безпроблемно. Шефовете ще се отнесат благосклонно дори и към най-смелите им хрумвания и ще може да извлечете изгода. Денят е прелестен и за влюбените. Желанията им ще се изпълнят по този начин, както са очаквали.

Близнаци

Имате шансове да осъществите задачите си. Времето е уместно за одобряване на подхванати проекти, за вдишване на самодейност и търсене на партньорства или за разширение на активността. Носете седеф, защото понижава напрежението и паниката, работи успокояващо!  

Рак

Бъдете адаптивни! За да имате триумф, евентуално ще се наложи да преразгледате проектите си и да ги измененията. Може би ще се чувствате недоволни от себе си или от това, което ви заобикаля, само че не бързайте да обвинявате за това близките! Физическите натоварвания ще ви се отразят добре.

Лъв

Доста старания ще би трябвало да положите на работното място, само че резултатите ще са положителни и това ще се отрази удобно на кариерата ви. Може да ви покачат и заплатата. Може да си купите нов парцел или да извършите ремонт в дома си. Възможни са болки в стомаха.

Дева

Не отлагайте срещи! Ако се вслушате в мнението на своите сътрудници, триумфите, които ще постигнете при договарянията, ще ви зарадват. Връзката ви с обичания обаче може да забуксува. Нужни са взаимни отстъпки, само че отложете значимите диалози, с цел да не объркате напълно нещата!

Везни

Днес сте затрупани от работа. Някои от предоставените ви задания обаче не са толкоз незабавни. Може да се захванете с тези, които не търпят отсрочване и умерено да ги извършите. Денят е удобен за медитация и отваряне на всички чакри, за съзерцаване и самопознание.

Скорпион

Налага се да удвоите напъните си, с цел да си извършите това, което е планувано. Дава ви се задоволително сила, с цел да се справите. Внимавайте при подписването на документи, четете ги деликатно, с цел да не се окаже, че сте измамен! Може да флиртувате, само че не изяснявайте връзките си!

Стрелец

Може да откриете нови източници на приходи, за купите неподвижен парцел или нова кола. Денят е добър и за образование. Лесно ще поддържате връзка и ще усвоявате познания. Можете да подготвяте документи, да сключвате покупко-продажби. Ако ваши другари ви помолят за помощ, не им отхвърляйте!

Козирог

Срещите с данъчни чиновници, с служители на реда и други държавни чиновници в този момент са нежелателни. Внимавайте и с парите! Не е уместно време за вложения и за бизнес. Вероятността да загубите е огромна. Това е един от най-хубавите дни за недояждане, за филтриране на организма.

Водолей

Денят ще бъде сполучлив за тези, които обичат да рискуват. Това, което сте замислили, ще се осъществя, само че с цената на доста старания. Бъдете отворени и положителни! В този ден може да срещнете непоправими романтици или безсрамни любовници.

Риби

За някои Риби ориста дава късмет за работа в чужбина. Проучете деликатно офертата, с цел да не се окажете жертва на машинация. Може ненадейно да си намерите нов източник за приходи. Хипертониците да внимават! Следете кръвното си налягане!

Източник: Флагман
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР