Този вот на недоверие е особен. За разлика от предишни

...
Този вот на недоверие е особен. За разлика от предишни
Коментари Харесай

Тома Биков: Каним за разговори първо Възраждане за подкрепа на вота на недоверие

Този избор на съмнение е необикновен. За разлика от предходни години, нашата цел е по-скоро да дадем решение на безизходицата, в която се намира политическата система на България. Това, което виждаме в последните дни, за нас е риск от политическата система. Това ще значи най-вероятно избори, само че въпросът е по какъв начин българската политическа система ще излезе от тази доста тежка рецесия, в която се намира. Петков и Василев желаят 12 депутати по неразбираем метод, по лаборатории и жилища. Това сподели депутатът от ГЕРБ-СДС Тома Биков в ефира на бТВ.

" Още не сме водили диалози, през днешния ден сутринта ще внесем настояването за избор на съмнение. Движение за права и свободи и " Възраждане " ще поддържат вота на недоверието. Това, което е останало и в " ИТН ", също се надяваме да ни поддържат. Едните са " ИТН " - 1948, а другите са " ИТН " -София ", сподели Биков.

" Първо ще поканим " Възраждане ", по-късно ще стигнем до най-голямата ", сподели Биков.

" ГЕРБ ще поддържа нарастване на пенсиите, когато има план за тези, които работят ", отговори той по отношение на това, че партията няма да поддържа нарастване на пенсиите.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР