Този уикенд в последното издание на „Събуди се“ за сезона

...
Този уикенд в последното издание на „Събуди се“ за сезона
Коментари Харесай

Веселин Марешки и актьорът Владимир Пенев – този уикенд в „Събуди се“

Този уикенд в последното издание на „ Събуди се “ за сезона очаквайте забавните и обсъждани тематики от седмицата с най-актуалните посетители – събота и неделя от 8.00 ч. по NOVA.

Краят на политическия сезон, политическите кавги и интриги ще отбележим с анализаторите Татяна Буруджиева и Бетина Жотева.

Какво обръщение ще изпрати от Бузлуджа левицата? Очаквайте в събота директно включване от партийното събитие на депутата Кирил Добрев.

Политическите тематики в предаването ще продължат с ръководителя на ВОЛЯ Веселин Марешки - за съдружните борби и стабилността на ръководството.

Диагноза Българско Черноморие - какво демонстрират инспекциите по морето на министъра на туризма Николина Ангелкова - очаквайте директно включване в събота в „ Събуди се “.

Гърция след огнения пъкъл – гледайте в предаването описа на репортера ни Методи Владимиров, който беше на мястото на събитието по време на бедствието.

Големият български артист Владимир Пенев в нова роля на дребния екран и в живота. Каква? Отговора ще научите от него в неделя в "Събуди се ".

Актрисата Луиза Григорова ще опише в предаването за най-новия си план. Тя ще се превъплъти в облика на феномена Елисавета Логинова, с която ще се срещне в студиото на "Събуди се " - какви секрети крие Царичината дупка ще разберете от диалога в студиото в неделя.

С техните камъни по техните глави - промяна на местата, пред Ива Софиянска - Божкова застава Мон Дьо, а пред Мон Дьо очаквайте изповедта на Ива.

През август „ Събуди се “ продължава с най-хубавото от сезона – тематиките и диалозите, които провокираха максимален интерес, а през септември предаването ще се завърне в ефир.

Гледайте “Събуди се “ с водещ Мира Иванова в събота и неделя от 8.00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР