Този участък е тежък. Там следват изкачвания и спускания. Човек,

...
Този участък е тежък. Там следват изкачвания и спускания. Човек,
Коментари Харесай

Кметът на Перник с коментар за участъка, на който стана инцидентът с автобус на АМ „Струма“

Този сектор е тежък. Там следват изкачвания и спускания. Човек, в случай че е разсеян, може да се стигне до пакост. В такива произшествия в огромна степен виновността е човешка неточност. И на най-лошия път може да се избегне обстановка, в случай че е разсеян. И на най-хубавия път може да се случи случай. Това съобщи кметът на Перник Станислав Владимиров в студиото на Би Ти Ви.

Той акцентира, че на всеки лидер се е случвало да му присветват и да го „ подпират “, когато кара по-бавно и с внимание. „ Надявам се множеството водачи като застават пред кормилата, да мислят повече “, моли Владимиров.

„ Аз съм сигурен, че този водач не минава този път за първи път, с цел да знае, че на това трасе има спускания и изкачвания, на които човек би трябвало да бъде с по-изострено внимание. На този път, в случай че се мине с малко по-висока скорост, може да стане пакост. Искам да очертая рисковете “, изясни кметът на Перник.

По думите му има рисков сектор към Владая: „ Там има изкачвания и спускания, които водачите подценяват. В България има сектори, които могат да бъдат в допълнение сигнализирани, с което да изострят вниманието на водачите “.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР