Този Свети Валентин ще бъде първият за принц Хари и

...
Този Свети Валентин ще бъде първият за принц Хари и
Коментари Харесай

Защо Хари и Меган ще са разделени на Свети Валентин

Този Свети Валентин ще бъде първият за принц Хари и Меган Маркъл в функциите на брачен партньор и брачна половинка. Но това не значи, че се готвят за огромни и сантиментални празненства. Дори в противен случай - бъдещите родители няма да са дружно на празника на любовта.

Точно на 14 февруари принц Хари ще бъде в полярните елементи на Норвегия дружно с Кралските военноморски сили. Целта на това извънредно посещаване е обичайна подготвителна сесия Exercise Clockwork. Тя се прави всяка година, с цел да се усъвършенства издръжливостта на военнослужещите и техните благоприятни условия да реагират, когато са сложени при рискови условия.
 Снимка 403221

Денят на влюбените Хари ще прекара с хората под пагон в ролята на началник на военноморските сили , която одобри от своя дядо принц Филип. Вероятно той ще се включи и в някои от тренировките. А вечерта се чака да бъде дружно с бременната Меган, с цел да отбележат въпреки всичко празника, написа Daily Mail.
 Меган Маркъл, принц Хари и кой ще им оказва помощ за бебето
Защо Меган не желае да е като Кейт

И по какъв начин Маркъл счита да отглежда бебето си

Принц Хари взе участие с сходен жанр събития от години и бракът му с Меган Маркъл няма по какъв начин да наруши традицията. А и двамата с Уилям нееднократно са доказвали, че любовта си е обич, само че отговорностите не подлежат на коментар . Така да вземем за пример брачният партньор на Кейт Мидълтън също бе надалеч от нея на рождения й ден и това не е огромна драма, а изцяло в реда на нещата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР