Този следобед издирваният от „Интерпол” Стайко Стайков е бил транспортиран

...
Този следобед издирваният от „Интерпол” Стайко Стайков е бил транспортиран
Коментари Харесай

Проговори докторът, който първи е помогнал на Стайко Стайков

Този следобяд търсеният от „ Интерпол” Стайко Стайков е бил превозен от „ Пирогов” в болничното заведение на Министерство на вътрешните работи.

Той се намира там и към този миг. Стайков се търси от септември, от нощес обаче местонахождението му е ясно за неговите близки или по този начин настояват те пред полицията. За полицията излиза наяве къде е Стайков тази заран. Пред проверяващите той и неговите охранители описват, че е бил похитен – не излиза наяве по кое време. Разказват и че нощес сред 20 и 21 ч. Стайков е бил оставен от такси пред дома му в Бояна. Откъде обаче го е взело таксито – от Министерство на вътрешните работи не прецизират.

Тази заран екип на незабавната помощ идва в дома на Стайков в кв. „ Бояна”. На сигнала в 9:15 ч. тази заран се отзовава доктор Слави Тодоров от Спешна помощ. Сигналът е за мъж, който е открит пред дома си в безсъзнание часове по-рано. „ Намерихме момчето в полубудно положение, беше съответен, само че неосведомен. Каквото го питах – отговаряше единствено „ не знам”, „ не знам”. Имаше болки по цялото тяло”, описа незабавният доктор пред камерата на БТВ.

При първичния обзор се открива, че доктор Тодоров не е първото здравно лице, което оказва помощ на потърпевшия: „ Имаше следи от професионална интервенция. Имаше подложен венозен път, имаше и превръзка на главата, добре направена”.

Медикът преценя, че пациентът е за болница и го откарва в „ Пирогов”. По пътя се открива и самоличността на потърпевшия. „ Дадоха интернационалния му паспорт, който имаха под ръка”, описа още докторът.

Припомняме, при започване на септември бащата на Стайко – Миню Стайков беше арестуван след профилирана акция на полицията във фабрика за незаконни цигари в Карнобат. Бизнесменът е в ареста с повдигнати обвинявания за пране на пари и данъчни измами.

От октомври синът му Стайко се търси с алена бюлетина за присъединяване в проведена незаконна група. В неопределеност е от септември. Предстои да бъде осъществена експертиза, която ще откри какво е здравословното положение на Стайко Стайков. Ако то разреши, прокуратурата ще изиска задържане под стража.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР