Този сироп убива всички инфекции и бактерии в тялото Може

...
Този сироп убива всички инфекции и бактерии в тялото Може
Коментари Харесай

Този сироп убива всички инфекции и бактерии в тялото

Този сироп убива всички инфекции и бактерии в тялото

Може да наподобява необикновено, само че в множеството случаи този сироп е доста по-мощен от антибиотиците.

Избавянето от бактериите и инфекциите, през днешния ден, е много мъчно, основно заради несъразмерната приложимост на антибиотици.

Обикновено разчитаме на антибиотиците, макар че множеството от нас знаят, че те вземат решение проблемите единствено краткотрайно заради неспособността им да стигнат до корена на казуса.

А и множеството антибиотици могат да причинят доста странични резултати.

По-добър метод за възстановяване на имунната система и възобновяване на здравето е потреблението на естествени съставки.

Погрижете се за себе си, използвайте естествени средства и ще бъдете здрави!

Следната рецепта се състои от 3 съставки и е 9-10 пъти по-ефективна от антибиотиците при лекуване на респираторни инфекции, астма, зной, възпалено гърло, упорита кашлица и продължителен бронхит.

Необходими съставки: 2 скилидки чесън ½ чаша вода ¼ чаша ябълков оцет ½ чаша натурален мед

Първо пресовайте чесъна. След това изсипете съставките в буркан, разбъркайте ги добре с дървена лъжица и оставете сместа да престои за една нощ.

Ако към този момент сте заболели, консумирайте по една супена лъжица на всеки няколко часа, до момента в който положението ви се усъвършенства.

В случай, че не сте заболели, само че желаете да подобрите имунната си система, целесъобразната доза е 2 супени лъжици дневно.

Изключителни изгоди за здравето от тази необикновено лечебна примес:

Чесънът се употребява за лекуване на респираторни проблеми от епохи заради мощните му антибактериални и антивирусни свойства, както и поради имуномодулиращото му деяние.

Повечето от изгодите от чесъна се дължат на алицина, дейната съставна част в чесъна, която научно е потвърдено, че е 10 пъти по-ефективна от пеницилина.

Ябълковият оцет има много мощни антивирусни и антибактериални свойства, които са доста потребни в битката против бактериите и вирусите.

Богат е на потребни ензими, бактерии и микроелементи, които са доста значими за здравето на организма, а освен при респираторни болести.

Медът работи като антиоксидант, който се бори със свободните радикали. Съдържа доста витамини, минерали и ензими.

Някои от главните му преимущества са, че предотвратява рак и сърдечни болести.

Облекчава язви и бактериални гастроентерити, усъвършенства спортните достижения, успокоява кашлицата и болките в гърлото, контролира равнищата на кръвната захар, оказва помощ за зарастването на раните и изгарянията, усъвършенства качеството на кожата и косата и други

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР