Този сезон носим красивите горски сцени навсякъде със себе си

...
Този сезон носим красивите горски сцени навсякъде със себе си
Коментари Харесай

Да се облечем в красотата на есента

Този сезон носим красивите горски подиуми на всички места със себе си благодарение на модата.

Самоувереността е най-красивият аксесоар към всеки тоалет, а тя не може да бъде налице с тоалет, в който се усещаме некомфортно. Затова и през последните години единствената съвременна визия е тази, която сполучливо съчетава удобството със стила. Тази наклонност няма аспект да се промени в близкото бъдеще, особено  през идния сезон.

Есента е най-подходящото време от годината да съвместим всички тези детайли дружно, когато хубостта на природата непрекъснато ни въодушевява, само че в същото време ни кара да жадуваме за уюта на следобедите, прекарани вкъщи.

 Да се облечем в хубостта на есента

Точно подобен вид мода срещаме в новата сбирка на Tommy Hilfiger. Тя носи тематичното име “ The Explorer Club ”, тъй като ни кара освен да преоткрием природата и хубостта, с която тя ни подарява, а да й се насладим в цялостния й капацитет с комфортни материи и кройки, които придвижват възприятието за комфорт на всички места с нас.

 Да се облечем в хубостта на есента

Сред сбирката заварваме модели, които още при обличането ни принасят към пейзажите на планинската верига Апалачи – карирани и ватирани модели, пухкавото каре, металик детайли, colour-block елементи, примесени с по този начин модерните този сезон плетива в разнообразни форми и размери. Към нежния жанр прибавяме и визията, подобаваща за дейния метод на живот навън с карго претекстове, фланелни материи, деним и овърсайз силуети. С цел повече функционалност, а и за самоуверен акцент, към дизайните на тениските, якетата и макси полите са добавени спомагателни джобове.

 Да се облечем в хубостта на есента

А тъй като не може една сбирка, която отдава респект на природата, да е основана без взор към новаторските технологии, които редуцират въглеродния отпечатък, моделите от “ The Explorer Club ” са направени от рециклирани материали с мисъл за бъдещето. Вдъхновена от есенните разходки из природата, сбирката води марката към идната смела крачка по пътеката на устойчивата мода с био-базирани, рециклирани, без PU (полиуретан) и моно-материални материи. Така моделите са освен сътворени в чест на хубостта на нашата планета, само че и в същото време се грижат за нейната отбрана.

Това е единствено една част от многото ограничения, които Tommy Hilfiger подхваща, с цел да направи предложенията си по-устойчиви и с минимална щета към природата. Марката вмъква от ден на ден облекла от рециклирани материи, обработени посредством текстилни техники с внимание към околната среда. Затова и в тази сбирка откриваме и оферти от 100% рециклиран памук, както и моно модели, направени единствено от един материал.

Още за дребните огромни стъпки, които марката се е заела да следва, можете да прочетете тук:

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР