Този сезон на Игри на волята“ определено беше белязан от

...
Този сезон на Игри на волята“ определено беше белязан от
Коментари Харесай

Рабухчиев от „Игри на волята“: За голите снимки в нета и правил ли е секс в Резиденцията

Този сезон на „ Игри на волята “ несъмнено беше белязан от извънредно мощни и харизматични участници. Точно подобен е и Георги Рабухчиев. Горилата, както той самичък се назовава беше част от тима на Приключенците. Още през цялото време на играта влезе в състава на тъй наречените Света троица дружно с Паулина и Стратимир.  Тримата постоянно бяха обект на мнения и разискване от страна на съотборниците си и другите племена. 

Виж още: Елизабет след " Игри на волята ": За тактиките, хейта, Андрей и обичта на хората

Съвсем справедливо Рабухчиев стигна и толкоз напред в игрите. Той сподели воля, хъс и мощ на духа. Впечатление на всички направи и огромното му сърце. Във финалната си борба преди отпадане (с Неделчо) той нахъсваше съперника си, когато видя, че губи сили. Нещо, което признаваме си, мнозина не биха създали и то в подобен решителен стадий от шоуто.

Vbox7 предложения Рабухчиев да отговори на някои от най-интересните въпроси към него, с цел да го забележим в една малко по-различна светлина отвън арената, на която свикнахме да го гледаме през последните месеци.

Виж още: Мани е уверена: " И злобарите знаят, че аз съм първенец! " Риалити звездата за мъжете в живота ѝ

Развенчахме тематиката за анаболите и ареста му зад граница, тъй като той не крие нищо и застана с необятна усмивка пред камерата, тъкмо както в „ Игри на волята “.

Рабухчиев споделя с леко терзание, че получава доста голи фотоси в обществените мрежи. Изненадващо или не огромна част от тези голи фотоси са на мъже. Очевидно е приветлив в очите на всички. 

Какво още описа пред камерата на Vbox7 за предаването и представянето си, както и защо съжалява най-вече и има ли жена до себе си, изневерявал ли е и какъв брой постоянно е лъгал – гледайте цялото видео във Vbox7.

Изображение: https://www.instagram.com/gorilla_rabuhchiev/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР