Този разговор беше съвсем естествен ход на това, което обявихме

...
Този разговор беше съвсем естествен ход на това, което обявихме
Коментари Харесай

Атанасова: Не сме разговаряли с ДПС за бъдещо управление

Този диалог беше напълно натурален ход на това, което обявихме ход, откакто от " Продължаваме промяната - Демократична България " не желаят повече да водят диалог с нас. Днес организирахме диалог за секторни политики, не сме очаквали резултат за или срещу споделена отговорност. Говорихме за тематиките, които са идни, в това число тематиката за бюджетната консолидация поради трагичното положение на обществените финанси и че имаме 6,4% заложен недостиг от служебното държавно управление. Това съобщи пред медиите ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, след диалозите им с Движение за права и свободи.

Атанасова добави, че в случай че не бъде образувано ръководство в границите на 49-ото Народно заседание и при идни нови избори, може да се окаже, че няма да успеем да посрещаме обществените разноски на страната.

Говорихме за тежката финансова рецесия, която следва в Европа и света. Ние осъзнаваме своята отговорност, по тази причина и организираме тези срещи, разясни тя.

По думите ѝ от партията са наясно, че има тематики, по които предстоят " да се вземат тежки решения ".

Атанасова акцентира още, че с Движение за права и свободи не са водени диалози за бъдещето ръководство, защото това е въпрос за лидерска среща.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР