Този психологически тест ще ви помогне да надникнете по-дълбоко в

...
Този психологически тест ще ви помогне да надникнете по-дълбоко в
Коментари Харесай

ТЕСТ: Кои са страховете ви и как да ги преодолеете?

Този психически тест ще ви помогне да надникнете по-дълбоко в себе си и да идентифицирате с какво са свързани вашите страхове.

Хората имат най-различни страхове и уплахи, които управляват живота им и много постоянно – пречат на човек да разгърне капацитета си в цялост. Много хора избират да „ избягат от звяра “, вместо да се изправят против него. А истината е, че страхът съществува единствено в мозъка, само че въздейства на целия живот.
Вижте добре изображенията и изберете едно от тях. То ще разкрие от какво се страхувате и по какъв начин бихте могли да го преодолеете:
 

 Добави изложение

 
№1 Страхувате се да се доверявате на хората
Вие сте добър и предан човек, само че доверието ви е било излъчено най-малко няколко пъти в предишното. Именно поради тези мъчителни прекарвания, към този момент предпочитате да не допускате хора в действителност покрай себе си. Вместо да продължавате да живеете в боязън и да страните от другите, научете се да поставяте здравословни граници, както и да извличате урока от всяко изменничество.
№2 Страхувате се от самотата
Имате склонността да се привързвате прекомерно мощно и мъчно да пускате хора от живота си, които не са положителни за вас или с които пътищата ви просто към този момент са се разделили. Страхът ви от самотност ви пречи да живеете по-спокойно живота си, осъзнавайки, че верните за вас хора постоянно ще бъдат до вас. А тези, които е трябвало да си тръгнат, няма смисъл да задържате принудително.
№3 Страхувате се от мнението на другите
Ако се страхувате от мнението на другите и от това да не бъдете отхвърлени, то вие метафорично подарявате живота си. Този боязън ще ви накара да живеете по метод, който може да е доста по-различен от това, което в действителност желаете в сърцето си. Припомнете си, че вашето мнение, стремежи и потребности са най-важни за това по какъв метод желаете да живеете. Бъдете смели и знайте, че точните хора ще ви харесат поради това, което сте, а не поради това, което те желаят да бъдете.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР