Този петък в епизода на нервите на шеф Манчев са

...
Този петък в епизода на нервите на шеф Манчев са
Коментари Харесай

Шеф Манчев обявява ледена епоха в новия епизод на „Кошмари в кухнята“

Този петък в епизода на нервите на началник Манчев са опънати до краен лимит в ресторант във Видин , който предлага екзотични ястия непосредствено от фризера. Каква е повода за прочувствените конфликти зад печката, проследете в новия епизод на предаването от 21.00 ч. единствено по NOVA .

Александър и Сашка са сътрудници в латино танците и в бизнеса. Двамата са притежатели на „ Кадифе – bar & dinner ”. Визията им за развиване на ресторанта се простира от модерния интериор до екзотичните ястия в менюто, които минават от класическа италианска пица, през сръбска скара и стигат до Далечния изток с японско суши.

Екстравагантен основен готвач с неповтарящи се презентации на типичен предписания, липса на отношение към продуктите, взаимни отстъпки с качеството на храната, разпръснат личен състав – това са единствено дребна част от аргументите, заради които притежателите на ресторанта търсят помощта на началник Манчев.

С кого ще кръстоса шпаги в кухнята началник Манчев? Как кулинарният специалист ще разтопи леда в заведението и какви промени ще настъпят в менюто - не пропускайте да видите този петък от 21.00 ч. единствено по NOVA.

Ако желаете началник Манчев да помогне и на Вас, запишете се за присъединяване в новия сезон на “Кошмари в кухнята ” на имейл [email protected]>

За настоящи вести следете, както и канала на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР