Този път вярваме, че ще влезем в парламента, каза за

...
Този път вярваме, че ще влезем в парламента, каза за
Коментари Харесай

ИТН: Ако се свика Велико Народно събрание, партиите ще са принудени да намерят качествени хора

Този път имаме вяра, че ще влезем в Народното събрание, сподели за Euronews Bulgaria Ивайло Вълчев от „ ИТН “. Според него смяната на системата у нас е наложителна, а свикването на Велико национално заседание ще принуди партиите да намерят качествени хора.

 
Аз си мисля, че моментът в действителност е назрял, тъй като ние видяхме, че системата, такава каквато е сега, не работи. Вие попитахте какво ще донесе това – ами най-малкото, в една президентска, президентско-парламентарна или полупрезидентска република няма да ги има тези интервали на сделки под масата, няма да има миг, в който страната стои без държавно управление, няма да има тези служебни държавни управления...
Имаме служебно държавно управление, назначено от президента, само че то не носи отговорност пред него, счита Вълчев.

„ Резултатите от изследването отразяват настроенията сега “, сподели той по отношение на социологическото изследване, което дава 8.5% на Има Такъв Народ.

„ Каквито и да са настроенията на гласоподавателите, повече от ясно е, че една политическа партия би трябвало да си свърши своята работа, да си организира предизборната акция, да знае настроенията на хората, да им каже това, което счита да прави “, посочи представителят на Има Такъв Народ.

„ Това, което правихме и което ще продължаваме да вършим, е че ние имаме вяра, че „ силата е в истината “. Ние доста добре знаем какво би трябвало да се приказва, тъй че на хората да им хареса. Но ние в никакъв случай няма да кажем нещо, което не знаем по какъв начин и по кое време ще се случи. Това го приехме с цялостното схващане, че няма да ни донесе бързи активи “, сподели още Ивайло Вълчев.

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР