Този път открадна вещи от къща в селото 49-годишният рецидивист

...
Този път открадна вещи от къща в селото 49-годишният рецидивист
Коментари Харесай

Убиецът Радко, спасен по чудо след харакири, с нова изцепка в бургаското село Маринка

Този път открадна движимости от къща в селото

49-годишният рецидивист Радко Михалев с нова изцепка в бургаското село Маринка. Лежалият в пандиза за ликвидиране мъж този път се прояви като апаш. Служители от Четвърто Районно ръководство - Бургас го заловиха за кражбата на три велосипеда, шевна машина и тв приемник, осъществена на 4 ноември от частен дом в селото. След като го заковали, Радко върнал откраднатите движимости. Задържан е за период до 24 часа и работата по случая продължава.

В средата на октомври Радко още веднъж се появи в престъпната хроника, откакто направи отблъскващ опит за самоубийство. Рецидивистът опита да постави завършек на живота си по извънредно нечовечен метод, като опитва да си направи харакири с кухненски нож, само че не съумя да реализира задачата си.

Радко Василев Михалев е лежал близо 13 години в пандиза за ликвидиране. През 2018 година е опрощение за положително държание и постоянно полаган труд. Обещава да стане човек, излизайки от пандиза, да се занимава с отглеждане на животни и да води образцов метод на живот. Но явно в пандиза Радко напълно не чел Вапцаров и не е станал човек, попадайки за толкоз време в пандиза.



Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР